השף הצעיר !
פינת השף הצעיר !
מתכון ללביבות ירוקות של עילי הררי!
ממליץ- עילי הררי
הכמויות במתכון הם ל- 15 לביבות.
מגרדים את הבצל והתפודים בפומפיה בינונית.
קוצצים לחתיכות גסות את עשבי התיבול.
מערבבים וסוחטים ממים היטב.
שמים בקערה ומערבבים עם כל שאר החומרים.
מחממים מחבת משומנת ושמים כדורים מהבלילה בתוכה
עד שניגמרת הבלילה או המקום.
כשצד אחד מזהיב הופכים לצד השני עד שגם הוא מזהיב
ואז מוציאים מהמחבת ושמים על נייר סופג.
המייל לשליחת מתכונים הוא-
התגובות שלכם
ילדה
כ"א טבת תשע"הטליה רייבי
כ' תשרי תשע"ההודיה
י"ח חשון תשע"הטליה טייבי
כ' כסלו תשע"השירה
י"ט שבט תשע"ה