חכמולוגי
השף הצעיר

השף הצעיר !

 

פינת השף הצעיר !

 

לפרטים לחצו כאן

 

 

 

 

 

 

מתכון לעוגיות שוקולד-צ'יפס !

 

ממליצה- שרה אמונה אלדד 

 

 

 

 

עוגיות שוקולד-צ'יפס חבלע'ז!!
ללא מרגרינה!!
מוצלחות אש!!
קלות אש!!!
 
 
החומרים:

- 2.5 כוסות קמח
- 3 ביצים
- 1 שקית אבקת אפיה 
- 4\3 כוס שמן
- 1 שקית סוכר וניל
- 1.5 כוס סוכר
- 1-2 כוסות שוקולד ציפס
 
 
אופן ההכנה:
 
מערבבים את החומרים הרטובים[ביצים ושמן],
מוסיפים את הסוכר ואז את כל המצרכים הנותרים.
לערבב היטב.
ליצור כדורים בידיים ולשטח על נייר אפיה בתבנית.
נייר אפיה לא משומן!!
לאפות בחום 180 מעלות כ- 14 דקות לערך-תלוי בתנור,
עד לקבלת גוון זהוב.
לחכות בערך דקה וחצי לאחר האפיה ולהוציא את העוגיות
בעזרת כף שטוחה..
לחכות שיגיעו לטמפרטורת החדר, לאכסן בקופסא ולאכול!!
 

                   בתאבון!!

 

 

תודה רבה לשרה אמונה אלדד על המתכון השווה !!
 

העוגיות שבתמונה הם בערך רבע מהכמות שיוצאת בסוף. 

 

 

רוצים לשלוח מתכונים?
 
רוצים להיות חלק מספר המתכונים של ערוץ מאיר לילדים?
 
 
שימו לב לחוקים:
 
 
- על המתכונים להיות מקוריים שלכם או של משפחתכם!
 
- חובה לצרף תמונה שלכם עושים את המתכון
 
   ותמונה נוספת של המתכון עשוי...
 
 

 

המייל לשליחת מתכונים הוא-

 

Kids@meirkids.co.il

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

התגובות שלכם

  • דבורה פרל
    ט' תמוז תשע"ד
    ניראה לי שזה טעיםא אבל אני רצה לעשות
  • חסויות
    ט' תמוז תשע"ד
    ברור שזה בלי מרגרינה כי כל מרגרינה אפשר להחליף בשמן,אז במקום שלושת רבעי
  • 12
    י' תמוז תשע"ד
    שלנו הכי טעימות!!!!!!
    • 13
      כ"ד תמוז תשע"ד
      נכון צודקת!!!
      • מנדי בטשוילי
        ב' אלול תשע"ד
        העוגיות נראים (כמו שפולקע אומר תמיד) 'מרררמלדה'!! עוד מעט תאפו את העוגיות של פולקע חה חה חה חה חה חה חה חה חה......
  • גליה חיימי
    כ' תשרי תשע"ה
    בא לי לאכול את העוגיות האלו
    • טליה רייבי
      כ' תשרי תשע"ה
      גליה את יודעת מי אני?
  • טליה רייבי
    כ' תשרי תשע"ה
    העוגיות האלה מאוד מפורסמות ולא כל כך מקוריות??
    • לאה רוחמה
      כ"ב חשון תשע"ה
      ימיייייייייייי
  • מרדכי לראש
    כ' תשרי תשע"ה
    יכול להיות טעים
  • נוה דודסון
    כ"ד תמוז תשע"ד
    ניסיתי את העוגיות, ותיזהרו! זה מתרחב בתנור!!! לא לסים יותר מדי תערובת!!!
  • אפרת מימון
    כ"ה תמוז תשע"ד
    שווהההההההההההה
  • שירה
    כ"ט תמוז תשע"ד
    מאוד!!!!!!
  • סמיילי
    י"ח תמוז תשע"ד
    מתכון שוווווווווווווווה!!!
  • מהזהמשנה??
    ב' אב תשע"ד
    כדי לשים במנצ'טים כדי שלא יתרחב לכם יותר מדי.
    • שירה ארנוולד
      ט"ז תשרי תשע"ה
      לא צריך מנג'טים פשוט לוקחים כפית לוקחים מהתערובת ומוציאים לתבנית גדולה ושמים כל עוגיה ברווח כדי שהם לא ידבקו אחת לשניה
  • דויד דהן
    י' טבת תשע"ה
    מתרחב בתנור
  • אלקנה
    א' אלול תשע"ד
    ממש מותח
    • עטרת
      ז' חשון תשע"ה
      אתה ממש צודק!
  • 100
    ב' אלול תשע"ד
    הם נראות ממש טעימות, נראלי שווה לנסות!
  • אהרון
    ל' ניסן תשע"ד
    נראה טעים
    • נויה
      ו' אייר תשע"ד
      אתה צודק
  • ykhv
    כ' תמוז תשע"ד
    טוב לשבת
  • שילת
    כ"ב תמוז תשע"ד
    טעים אני אוהבת להכין אבל לא אוהבת לאכול
  • שרי גולד
    כ"ו אייר תשע"ד
    העוגיות נראות מה זה טעימות אני טסה להכין אותם
  • סיגל
    ה' תמוז תשע"ד
    אני יודעת להכין אותם בעיניים עצומות אני כבר יודעת להכין אותם לפני שהיא פרסמה
  • תמר
    ט' תשרי תשע"ה
    אכלתי וטרפתי הכל בשניה
  • נועם רוזן
    י' תשרי תשע"ה
    הכנתי את המתכון וזה יצא ממש טעים!!!
  • אורייה
    י' תשרי תשע"ה
    יייייייממממממיייייייייייייי
  • אסף
    כ"ג אב תשע"ד
    מגרה מאוד
  • אילה
    כ"ד אב תשע"ד
    הכנו את העוגיות,הם ימקיות...
  • עדי
    ה' שבט תשע"ה
    זה לא מכורי
  • גפן פורי'ה
    ה' שבט תשע"ה
    כל הכבוד נראה טעים אבל ניראה שצריך לעריך את זמן האפיה!
  • שילה
    ה' שבט תשע"ה
    עסיסי
  • נטע
    ט"ו תמוז תשע"ד
    זה קל מאד וזה טעים מאד גם לבן וגם חום טעימים
  • רחלי שרון
    כ"ג תשרי תשע"ה
    מתכון מוכר....
  • חסוי
    י"ג תמוז תשע"ד
    אני מרגישה שהם לא אפיות מספיק שלנו הכי טעימות אבל ישר כוח הן נראות אחלה טעימות
  • דויד דהן
    ט"ז תשרי תשע"ה
    טעייייים
  • דויד דהן
    ט"ז תשרי תשע"ה
    אפשר להשתמש בשוקולד מריר
  • שירה
    י"ט שבט תשע"ה
    אני עכשיו הולכת לעשות את זה זה גם חומרים בסיסיים ויש לנו אותם בבית אז סבבה לגמרי