חכמולוגי
השף הצעיר

המטבחון- מתכון למשלוח מנות

  

פרח בעציץ

 

 

החומרים:

 

- עוגת שוקולד (קנויה או תוצרת בית)

- קרם שוקולד (חצי קופסת קצפת פרווה מחוממת עם חבילת שוקולד

   מריר)

- גביעים ריקים ונקיים של מעדני חלב

- קיסמים

- סוכריות גומי צבעוניות (רצוי חלקן ירוקות)

 

אופן ההכנה:

 

חיתכו קוביות של עוגה בגודל של גביע מעדן.

אם צריך שתי קוביות, שימו אותן זו על זו.

צפו את העוגה בקרם,

תקעו קיסמים בתוך מספר סוכריות ותיקעו אותם בעוגה.

רצוי לשים גם סוכריות ירוקות שייצרו עלים.

וזהו, העציץ שלכם מוכן!

אל תשכחו לצרף בקבוק מיץ או שוקו 'להשקייה'...

 

 

 

התגובות שלכם