חכמולוגי
השף הצעיר

המטבחון- חטיפי פיתה עם זעתר!

 

 

חטיפי פיתה עם זעתר

 

 

הנה עוד מתכון פשוט לארוחת ערב קלילה, וגם אנשים שלא אוהבים זעתר מצהירים שהוא ממש, ממש טעים!
יתרון נוסף: הוא מאפשר לנצל פיתות לא כל-כך טריות שאף אחד כבר לא רוצה לאכול...

 

 

 

המצרכים:

 

- פיתות (אפשר להשתמש בפיתות שקצת התייבשו)

- שמן זית

- זעתר

 

 

אופן ההכנה:

  

1. חותכים את הפיתות לרצועות ומניחים בתוך תבנית על נייר אפייה.

2. שיטה א' - בעזרת מברשת או כף מברישים את הפיתות בנדיבות בשמן זית.

מפזרים מעל כמות נדיבה של זעתר.

שיטה ב' - מכינים שתי צלחות: באחת שמן זית ובשניה זעתר.

את רצועות הפיתות מטבילים משני הצדדים בשמן, ואז בצלחת הזעתר, ומעבירים לתבנית.

 

3. מכניסים לתנור עד שהפיתות נעשות זהובות.

מוציאים, מגישים, ואומרים תודה על המחמאות. פגז עם גבינה לבנה!

 

 

                      בתאבון!

  

 

התגובות שלכם

  • נבו שטרית
    ד' טבת תשע"ו
    אין מילים זה יצא טוב וטעים
  • נעה
    י"ח כסלו תשע"ו
    נשמע מגרה