חכמולוגי
השף הצעיר

המטבחון- תפוחי אדמה עכבריים!

 

 

תפוחי אדמה עכבריים

 

 

מה אוכלים לארוחת ערב היום? עכברים, הולך? עכברים כשרים, כמובן, אל דאגה (:

 

 

 

 

המצרכים:

 

- תפוחי אדמה שלמים

- מעט שמן

- גבינה צהובה מגוררת

- בצל ירוק

- חצאי עגבניות שרי

- חצאי פרוסות מלפפונים או צנונית

- זיתים שחורים

- קיסמים

 

 

 

 

אופן ההכנה:

  

1. משמנים קלות את תפוחי האדמה, ומכניסים אותם שלמים לתנור משך כ- 50 דקות, או עד שיתרככו.

2. משאירים את התנור דלוק, מוציאים את תפוחי האדמה, ועושים חתך עמוק לאורך.

3. לתוך החתך מכניסים גבינה צהובה מגוררת, ומחזירים לתנור עד שהיא תימס.

4. מוציאים את תפוח האדמה הממולא ומחכים שיתקרר מעט.

לכל תפוח אדמה מחברים בעזרת קיסמים:

אף מחצי עגבניית שרי

עיניים מחתיכות זיתים

אזניים מפרוסות מלפפון או צנונית

זנב מגבעול בצל ירוק.

וכמובן, אם תחשבו על שכלולים נוספים, אתם מוזמנים...זהו, העכבר שלכם מוכן! בתאבון - רק אל תשכחו להוציא את הקיסמים לפני האכילה!  

 

 

                      בתאבון!

  

 

התגובות שלכם

  • אנונימי
    כ"ד תמוז תשפ"א
    יואוו זה ממש טעים אבל אני שדרגתי אתת המתכון כמובן שלא עשיתי עם כל הזיתים צנוניות וכל זה אלה אני מרחתי את התפוח אדמה בחמאה ואז פיזרתי קצת גבינה צהובה למעלה ממש מעט ואז שמתי בתנור עד שזה התרכך והגבינה צהובה למעלה נהייתה קשה ואז פתחתי את זה בפנים שמתי חמאה גבינת מוצרלה גבינת חלומי וגבינה צהובה מגורדת ואז החזרתי לתנור לשלוש ארבע דקות ואז הוצאתי מרחתי בחמאה ( מיד שזה יצא מהתנור) ואז שמתי קצת קצת קצת קצת כוסברה ומעט מעט פפריקה ואכלתי זה היה הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים שלי
  • מושית
    כ"ו תמוז תשפ"ב
    אנונימי זה נשמע הדבר הכי טעים בעולם
  • חסויי
    כ"ט תמוז תשע"ח
    יפה
  • אמונה חיה שחור
    י"ח אלול תשע"ח
    ;)