חכמולוגי
השף הצעיר

המטבחון- עוגת דבש!

 

 

עוגת דבש!

 

 

היום ברור מה נכין - עוגת דבש, כמובן! הנה עוגה קלה להכנה וטעימה במיוחד.

 

 

 

המצרכים:

 

- כוס סוכר

- 3 ביצים

- חצי כוס דבש

- ¾ כוס מיץ תפוזים (אפשר משקה קל)

- חצי כוס שמן

- 2 כוסות קמח תופח

- כפית קינמון

- כפית תמצית וניל

- קורט מלח

 

בנפרד - כפית סוכר חום

        - חצי כפית קינמון

 

 

 

אופן ההכנה:

  

1. מקציפים יחד את הביצים עם הסוכר עד שמתקבל קרם סמיך.

2. מוסיפים את הדבש, השמן, תמצית הוניל ומיץ התפוזים ומערבבים.

3. מוסיפים את הקמח, הקינמון והמלח ומערבבים. 

4. שופכים מחצית מהתערובת לתוך תבנית. מערבבים את כפית הסוכר החום וחצי כפית הקינמון, ומפזרים מעל הבלילה. מוסיפים מעל את שאר התערובת, ומכניסים לתנור ל -45 דקות בחום בינוני (180 מעלות).

 

   בתאבון!

 

(המתכון לקוח מהאתר של 'ניקי ב'. אם אתם נהנים ממנו, תוכלו למצוא שם עוד המון מתכונים נהדרים ופשוטים!) 

 

  

 

התגובות שלכם