חכמולוגי
השף הצעיר

בראוניז שוקולד גבינה

 

 

 

 בראוניז שוקולד גבינה

 

 

  

  

 

מתלבטים בין עוגות שוקולד לעוגות גבינה? אז למה לא לשלב? הנה עוגה נהדרת מהאתר של ניקי ב.

 

 

 

מה צריך?

 

 

 תערובת הבראוניס:

 

150 גרם שוקולד מריר

 

 

- 150 ג' חמאה, או חצי כוס שמן

 

 

- 200 ג' סוכר (כוס)

 

 

- כפית תמצית וניל

 

 

- 3 ביצים

 

 

- כוס קמח

 

 

תערובת הגבינה:

 

 

- 250 ג' גבינה9%

 

 

- 2 כפות קורנפלור

 

 

- ביצה

 

 

- 2 כפות סוכר

 

 

 

  

  

איך מכינים?

 

 

1.  ממיסים בסיר את השוקולד והחמאה או השמן.

 

2. לאחר שנמס, מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה ומערבבים. מוסיפים את הקמח ותמצית הוניל ומערבבים שוב.

 

 

3. מכינים את תערובות הגבינה - מערבבים את כל המצרכים.

 

בתבנית בינונית שופכים את תערובת הבראוניס, ומעליה את תערובת הגבינה. בעזרת כף או סכין מערבבים קצת את שתי התערובות, כדי לקבל דוגמה של עוגת שיש.

 

4. אופים בתנור בחום בינוני כ-25 דקות, או עד שהיא מתייצבת.

 

 

 

 

 

חג שמח ובתאבון! 

 

 

  

 

התגובות שלכם

  • תהילה קדרון
    ז' סיון תשע"ו
    הכנתי את העוגה לשבועות ויצא ממש טעים וטוב...(:
  • אחינעם
    ט' סיון תשע"ו
    ניסית וזה יצא ממש טעים זללתי את זה ברגע
  • לא אומרת
    י' סיון תשע"ו
    יצא טעיםםםםםםםםםם