חכמולוגי
השף הצעיר

עגבניות שרי צלויות

 

 

 

 עגבניות שרי צלויות

 

 

   

מי רוצה להכין משהו מההמצאה הישראלית הטעימה הזאת?

כיף לשים עגבניות שרי בסלט, או סתם לנשנש אותם, אך אפשר גם להשקיע קצת ולהכין עגבניות צלויות. זה פשוט וטעים, והעגבניות הצלויות יכולות להאכל לבד, או שאפשר להוסיף אותם לפסטה מבושלת.

 

 

 

מה צריך?

  

 

 

- 10-12 עגבניות שרי חצויות

 

 

- 8 שיני שום קלופות

 

 

- בצל אחד, חתוך לרבעים

 

 

- פלפל אדום, חתוך לרצועות

 

 

- שמן זית (כרבע כוס)

 

 

- מלח (כחצי כפית)

 

 

- פלפל שחור

 

 

 

 

  

  

איך מכינים?

 

1. שמים את הירקות בתבנית.

מזליפים עליהם שמן זית, מפזרים מלח ופלפל שחור.

 

2. מכניסים את התבנית לתנור בחום גבוה (190 מעלות) לארבעים דקות. זהירות שהירקות לא יישרפו... 

 

 

 

 בתאבון! 

 

 

  

 

התגובות שלכם

  • רננה גואטה
    י"ג תמוז תשע"ו
    חח... זה מאוד נחמד
  • עמית
    כ"ט תמוז תשע"ו
    יפה
  • שירוש
    ב' אלול תשע"ו
    שווה לנסות.....
  • יאיר שיינברג
    ב' תמוז תשע"ו
    תודה