פשטידת פסטה

 

 פשטידת פסטה

 

בטח גם אצלכם התחילו לנקות לפסח. יש שתי בעיות עיקריות בתקופה הזאת של השנה: שכולם רעבים כל הזמן, ושצריך לחסל את החמץ. אז מה דעתכם להכין פשטידת פסטה טעימה וקלה, ולתפוס שתי ציפורים במכה אחת?

 

המצרכים

 

- בצל בינוני

- 200 גרם פסטה

- 2 קופסאות טונה מסוננות ומפוררות

- קופסה קטנה של רסק עגבניות

- 2 ביצים

- שמנת לבישול, או קוטג' (אפשר גם בלי)

- 50 גרם גבינה צהובה מגוררת

- כף קטשופ

- כפית סוכר

- כפית אבקת מרק

- פלפל שחור גרוס

- מלח

 

אופן ההכנה

 

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על השקית, ומסננים.

 

קוצצים את הבצל, ומטגנים כחמש דקות. אם אתם זקוקים לעזרת ההורים או האחים הגדולים בשלבים האלה, אל תהססו לבקש!

 

מערבבים את כל החומרים בקערה, חוץ מהגבינה הצהובה.

מעבירים לתבנית, ואופים למשך רבע שעה. מוציאים בזהירות, מפזרים את הגבינה הצהובה למעלה, ואופים רבע שעה נוספת.

 

זהו, הפשטידה שלכם מוכנה! עכשיו יש ארוחת ערב טעימה לאכול בין הניקיונות!

 

(המתכון מאתר ניקי ב)

בתאבון!

 

תגובות

שף
אביגיל פארן | ו' ניסן תשע"ז
ניסיתי
רותי תותי | ו' ניסן תשע"ז
אני הכי אוהבת את הפשטידה הזאת מכל הפשטידות יאמייי זה מאד טעים שוה לנסות יאמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
הוסף תגובה לרותי תותי
פשטידת פסטה
זהר אורבינו | ח' ניסן תשע"ז