חכמולוגי
בלוג

השף הצעיר - ברד

בחוץ גשם וברד - הזדמנות נהדרת ללמוד איך מכינים ברד טעים לאכילה!

ותודה לשרי האלופה ששלחה לנו את המתכון!

 

 

מצרכים: 

1)בלנדר מוט 
2)לימונים / תפוזים / מנדרינות - מה שרוצים!
3) מים
4) כף סוכר
5) קערה 

 

הוראות הכנה

- סוחטים את הלימון / מנדרינה / תפוז
- שופכים לקערה
- מוסיפים 5 כוסות מים וכף סוכר
- מכניסים למקפיא
- מרסקים עם בלנדר-מוט כל שעה או שעתיים

הברד מוכן בערך אחרי 4-5 שעות (נשמע הרבה אבל זה קצת:) )

 

בתאבון!

התגובות שלכם

  • נעם
    ט' אדר תשפ"ב
    ראשון
  • חסוי\ה
    ט' אדר תשפ"ב
    נראה טעים בטירוףף :)
  • דינה
    ט' אדר תשפ"ב
    טעים
  • רות פרש
    ט' אדר תשפ"ב
    מגניב נראה טעים תודה רבה ערוץ מאיר
  • יגל שריקי
    ט' אדר תשפ"ב
    מ100מם
  • הלל שרה
    ט' אדר תשפ"ב
    וואי נשמע טוב מאוד
  • חסוי
    ט' אדר תשפ"ב
    מושלם , ראשונה
  • הקונדיטורית האלופה
    ט' אדר תשפ"ב
    יש דרך יותר קצרה?
  • סוד!
    ט' אדר תשפ"ב
    מצוין
  • תהילה פנינה
    י' אדר תשפ"ב
    נשמע טעים
  • יוסקה מהקיוסקה
    י' אדר תשפ"ב
    נראה חמוד וטעים. תודה רבה!!! קצת דומה לברד לימון. לא?
  • חנוך
    י' אדר תשפ"ב
    טעים תודה
  • רעות
    י' אדר תשפ"ב
    מי למען ה' ישתה ברד בקוררררר הזה?????
    • עע
      י"ב אדר תשפ"ב
      חחח נכון, אבל לשמור את זה לקיץ, לעכשיו זה לא כל כך רלונטי...חחח
  • מוסיא
    י' אדר תשפ"ב
    יווווו אני רצה להכין!!
  • תמר
    י' אדר תשפ"ב
    ראשונה ! יפה! רק חבל שאילה (עורכת התוכן) לא פה כדי לעשות לנו את חכמולוגי!!! ותודה רבה! לשרי על המתכון!!!!! וגם לערוץ מאיר המהממים!
  • תהלה קולבקר
    י"ב אדר תשפ"ב
    נשמע טעים בטירוף!! יש לי שאלה: אפשר להכין את זה בלי בלנדר אולי עם משהו אחר כי פשוט אין לנו... נשמח לתשובה מהירה:) תודה!!!!! אין עליכם!!!
  • אסתר
    י"ב אדר תשפ"ב
    מגניב
  • אסתר
    י"ב אדר תשפ"ב
    מגניב
  • איילה
    י"ד אדר תשפ"ב
    מיוחד
  • נועה דדוש
    כ"ג אדר תשפ"ב
    נשמע טוב טעים ומעולה
  • מכבי חיפה
    י' טבת תשפ"ג
    מגניב