אולי יעניין אותך

המצרכים:
- 3 תפוחי אדמה בינוניים
-רבע כפית פלפל שחור
-  רבע כפית מלח (או לפי הטעם)
-1 ביצה
-רבע כוס קמח
- שמן לטיגון
 
כלים:
פומפיה
כערה
מחבת
קולפן
מגבת נקיה
 
אופן ההכנה:
- מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם בפומפיה
 
- שמים את תפוחי האדמה על המגבת וסוחטים היטב
 
-  מערבבים את כל החומרים בקערה, ומחממים שמן במחבת
 
- בעזרת כף יוצקים כדורים ושמים במחבת
 
- הופכים לצד השני כאשר רואים שהלביבות השחימו
 
בתאבון!!
 
תודה רבה להדר פרנקל על המתכון!

התגובות שלכם

  • אורי
    ט' סיון תשפ"ב
    מישהו יודע מאיפה להשיג פומפיה
    • הדר פרנקל
      י"א סיון תשפ"ב
      בחנויות של כלים למטבח ולפעמים יש גם בסופרים
  • הדר פרנקל
    כ"ט תמוז תשפ"ב
    אגב אפשר גם לדלג על השלב של הטיגון ולשים הכל בתבנית אינגליש קייק ולאפות עד שמשחים יוצא פשטידת ת'א מאד טעימה ועם הרבה פחות שמן
    • איך קוראים לי?
      ט"ז אלול תשפ"ב
      השמן זה הקטע של חנוכה, גאונה!
  • לא ידוע
    כ"ז כסלו תשפ"ד
    מעולההההה
  • מגן אנושי
    ג' סיון תשפ"ב
    ראשונהההה
  • יעלוש
    ג' סיון תשפ"ב
    נראה טעים