אולי יעניין אותך

מצרכים:
- 2 וחצי כוסות קמח
-1 כפית אבקת אפיה
-1 כפית מלח
-2 כפות שמן זית
-3/4 כוס מים
-גבינה צהובה
 
לרוטב: 
1 קופסת של רסק עגבניות
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית סוכר
רבע כפית אבקת שום
חצי כוס מים
 
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה קמח, מלח, מוסיפים מים שמן ואבקת אפיה ולשים את הבצק במשך 2 דקות, עד שהבצק נהיה רך ולא דביק (אם הוא דביק ניתן להוסיף קצת קמח)
 
- מחממים תנור ל200 מעלות
 
- מרדדים את הבצק על תבנית מרופדת נייר אפיה הכי דק שאפשר
 
- מורחים את הרוטב על הבצק ומפזרים גבינה צהובה (ניתן להוסיף תוספות)
 
- מכניסים לתנור ואופים במשך 20 דקות, או שהבצק קצת מזהיב והגבינה מבעבעת
 
בתאבון!!!
 
 
 
 
תודה רבה להדר פרנקל על המתכון!

התגובות שלכם

  • אהרן גוברמן
    כ"ה אייר תשפ"ב
    לא מתפיחים?
  • נועה ארפי
    כ"ה אייר תשפ"ב
    אני מכינה את זה
  • מעיינוש
    כ"ה אייר תשפ"ב
    אני גם רוצה לשלוח מתכונים
    • מערכת האתר
      כ"ה אייר תשפ"ב
      ניתן לשלוח אלינו למייל hafakot@meirkids.co.il
  • רות פרש
    כ"ה אייר תשפ"ב
    עשיתי יצא מושלם אין עליכם תודה רבה ערוץ מאיר
  • אביב טולדאנו
    כ"ה אייר תשפ"ב
    תודה הדר פרנקל! עוזר לכולם.
  • חסוי
    כ"ה אייר תשפ"ב
    הכנתי עכשיו, מאוד טעים אבל הבצק קצת קשיח מלמטה, לא נורא
  • לא משנה
    כ"ו תמוז תשפ"ב
    מווושלםםם
  • נעהקייק
    כ"ה טבת תשפ"ג
    יצא מממש טעים תודה רבה ממליצהה