חכמולוגי
השף הצעיר

המטבחון

 

 

דובשניות 

 

     

מה דעתכם שהשנה, במקום עוגת דבש רגילה, נכין דובשניות?

 

המצרכים

 

- חצי כוס שמן 

- כוס דבש

- ביצה

- כף מים או תה (מוכן)

 

- ¾1 כוסות קמח תופח

- ½ כפית קינמון

- אבקת סוכר

 

אופן ההכנה

 

מערבלים במהירות גבוהה את השמן עם הסוכר. מוסיפים את הדבש, התה והביצה, וממשיכים לערבל. מוסיפים לאט את הקמח והקינמון, ומערבבים ביד עד שיוצא בצק אחיד. מניחים במקרר למשך שעה.

מוציאים,  עושים כדורים ומועכים אותם. בשלב הזה אפשר לטבול כל עוגיה באבקת סוכר.

 

אופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 12 דקות. מוציאים מהתנור, ואוכלים לשנה טובה ומתוקה!

 

התגובות שלכם

  • א.ס.
    ב' אדר תש"פ
    לאילה עורכת תוכן: יש תחליף לקינמון? **תשובת מערכת האתר - אפשר פשוט לוותר עליו**
  • שישי
    כ"ז אלול תש"פ
    כמה אבקת סוכר???
  • אמיתי
    ז' תשרי תשע"ז
    גדוללללללללללללללללל
  • אמונה חיה שחור
    י"ח אלול תשע"ח
    אדיר
  • איילת השחר :)
    ה' אדר ב תשע"ט
    כמות??
  • הללי מזומן
    כ"ח תשרי תש"פ
    המתכונים לא מובנים טוב
  • חסוי
    ו' אב תשפ"ב
    טעים!