חכמולוגי
בלוג

קינוח אננס בקלי קלות

 מה קורה השבוע? כן, כן, אנחנו יודעים שהחופש הגדול התחיל... אבל קורה עוד משהו חשוב מאוד: השבוע חל יום האננס הבינלאומי!

אז לכבוד האירוע המסעיר, וגם כיוון שחופש ויש לכם המון זמן לבשל, הנה מתכון לקינוח אננס פשוט וטעים. 

Photo by Pineapple Supply Co. from Pexels   

המצרכים

  חצי חבילת בצק עלים מרודד

  קופסת שימורים של חתיכות אננס (אפשר גם טבעות)

  קופסת שמנת להקצפה

  ¾ חבילה פודינג אינסטנט בטעם וניל

  אופן ההכנה

 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

 מניחים נייר אפייה על תבנית, ועליו מניחים עלה מרודד של בצק עלים. 

 מעל הבצק מניחים עוד נייר אפייה, ותבנית נוספת, ריקה. 

 אופים את הבצק למשך חצי שעה בתנור, עד שהוא מזהיב. מוציאים את הבצק, וכשהוא מתקרר חותכים אותו ל-12 ריבועים.

 מקציפים יחד את השמנת המתוקה והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה. 

 מורחים על הבצק את הקצפת, ומפזרים חתיכות אננס (אפשר גם הפוך, אם מתחשק לכם).

 זהו! הקינוח שלכם מוכן! הגישו לכולם כדי לחגוג את תחילת החופש, ותיהנו מהמחמאות!  

התגובות שלכם

  • רוני
    כ"ט סיון תשע"ט
    ראשונה יאמייייי אני חולה על אננס
  • נויה דשא
    ל' סיון תשע"ט
    מה הקטע של האננס אם פשוט מפזרים על זה אז אל תקראו לזה ככה
  • שניאור שלג
    ל' סיון תשע"ט
    אני הראשון שהכנתי את זה
    • חסוי
      ב' תמוז תשע"ט
      השם משפחה שלך ,זה שלג?!
  • מישהי
    ה' תמוז תשע"ט
    נשמע טעים מי ניסה ?