אינכם מחוברים. על מנת לצפות בכל תכני האתר עליכם להיות מנויים ולהתחבר!
חכמולוגי
בלוג

אביזרי מטבח

 שלום ילדים!  

 השבוע בניידת החלומות יונתן מגשים חלום מרגש, ומשפץ מטבח כדי לשמח אבא מסור במיוחד. גם אתם אוהבים לבשל? אפשר לשדרג את המטבח באמצעות כל מיני אביזרים קטנים וגדולים - חלקם גאוניים וחלקם סתם מוזרים...הנה כמה רעיונות שאספתי בשבילכם!

 • אקדח רטבים - אוהבים קטשופ, רוטב אלף האיים או כל רוטב אחר? אפשר ככה סתם להתיז אותם מהבקבוק, אבל אפשר לעשות את זה בדרך כיפית במיוחד: להתיז אותם בעזרת אקדח רטבים! מדובר באקדח קטן הדומה מאוד לאקדח מים, אבל לא נראה לי שכדאי שתעשו מלחמת רטבים…

 • מחדד גזר  - מחדד גזר?! ואנחנו חשבנו שמחדדים רק עפרונות...אך מסתבר שחידודי גזר משתלבים נהדר בתוך סלטים וסתם כנשנוש, והם גם לא מלכלכים את הקלמר (:

• תבנית נשנוש - מה עושים כשאופים עוגה ממתכון חדש בפעם הראשונה, ולא לגמרי בטוחים אם התוצאה ראויה להגשה לאורחים? אפשר, כמובן, לשבור חתיכה קטנה מהקצה ולטעום. אך כידוע, אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה...אז הנה רעיון גאוני: תבנית אפייה שלידית שלה מתחברת תבנית קפקייק קטנה. מכניסים מעט מהעיסה לתוך התבנית הקטנה, וכך תהיה לכם עוגונת לטעימות! אגב, בינינו - לא חייבים תבנית מיוחדת, אפשר גם סתם ככה להפריש קצת עיסה ולאפות אותה בנפרד...

 • קערת דגנים מופרדת - תארו לכם את המצב הבא: הכנתם לעצמכם קערת דגנים עם חלב, ואז החבר או החברה צלצלו אליכם. דברתם על הא ועל דא, וכשחזרתם לאכול את הדגנים, מצאתם מושמוש רכרוכי בצלחת... בקערת הדגנים המופרדת, תקלות כאלה לא יכולות לקרות! לקערה המיוחדת יש שני תאים וביניהם מעין מגלשה, כאשר התא העליון מיועד לדגנים והתחתון לחלב. כשרוצים לאכול, 'מגלישים' כף דגנים לתוך החלב ואוכלים מיד, וככה תוכלו לדבר שעה בטלפון בלי שיתרככו לכם הדגנים!

 

התגובות שלכם

  • רבקי
    כ"ד אייר תשע"ח
    יפה מאוד
  • מאיה
    כ"ד אייר תשע"ח
    חמוד
  • נעה
    כ"ד אייר תשע"ח
    יפה!
  • 2309
    כ"ד אייר תשע"ח
    תודה רבה! אבל נשמח אם בפעם הבאה גם תכתבו איך עושים את הרעיונות האלו:)
    • 4
      ג' סיון תשע"ח
      קונים!!!
  • אודיה רחלה ביסמוט
    כ"ה אייר תשע"ח
    תודה רבה לערוץ מאיר אין לי מלים
  • 6666
    ב' סיון תשע"ח
    אהבתי