השבוע חל יום ה'פרוזן יוגורט', התחליף הבריא לגלידה, שהוא גם טעים ומפנק וגם מזין!
בפרוזן יוגורט משתמשים ביוגורט (כמובן) ובשלל תוספות של פירות, אגוזים, שוקולד וכדו'. הוא גם קל מאוד להכנה, אז, קדימה - לעבודה!
המצרכים
• 200 מ'ל יוגורט במתיקות מעודנת
• 3 בננות גדולות קלופות קפואות
• 3-4 תותים קפואים (לא חובה)
• 1-3 כפות סירופ מייפל/דבש/סוכר (לפי הטעם)
• שליש כוס פקאן מסוכר
• 1-2 חטיף שוקולד 'מקופלת' או כל חטיף שוקולד אחר (25-50 גרם)
אופן ההכנה
הכי פשוט בעולם! מכניסים את כל החומרים למעבד המזון, וטוחנים עד שמקבלים מרקם כמו של גלידה.
מעבירים לכוסית יפה, ומגישים. בתיאבון!
בנוסף, תוכלו כמובן לגוון בפירות ובתוספות כרצונכם, ולקשט עם עלי נענע, פיסות שוקולד, פירות יער, אגוזים קצוצים ועוד.
התגובות שלכם
שילת לאה אדרי
ז' אדר תשפ"אעדן
ט' שבט תש"פשרי אוחיון
ט' שבט תש"פאיילה
ט' שבט תש"פמוישי כהן
ט' שבט תש"פעיכעח
ט' שבט תש"פש.
ט' שבט תש"פמה זה משנה
ט' שבט תש"פירמיהו
ט' שבט תש"פאיילה צבי
ט' שבט תש"פאסתר
ט' שבט תש"פאילנית
ט' שבט תש"פמיכל אוריין
ט' שבט תש"פאורי
ט' שבט תש"פכגכיג
ט' שבט תש"פאהרון
ט' שבט תש"פאוריאל
י' שבט תש"פאיילת אוחיון
י' שבט תש"פנועה אסולין
י' שבט תש"פמישהו
י' שבט תש"פרעיה כהן
י' שבט תש"פיוסף הלל
ט' סיון תשפ"א?????
י"ח תמוז תשפ"אנעם חדד
ט"ו שבט תש"פיפרח
ט"ז שבט תש"פשירי
י"א ניסן תשפ"אט.
י"ז כסלו תשפ"אאיך קוראים לי?
י"א ניסן תשפ"א