מתכון לעוגת שוקולד מאת אליאור נעמה עופר
תודה אליאור על המתכון הטעים!
מצרכים:
- 1 כוס מים
- 1כוס קמח
- 4\1 1 כוס סוכר
- 2\1 כוס שמן
- 2 ביצים
- 1 סוכר וניל
- 1 אבקת סוכר
- 2 כפות קקאו
- 2 כפות שקולית
לקישוט:
- סירופ שוקולד
- קוקוס
- סוכריות צבעונית
אופן ההכנה:
- מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה.
- מוסיפים מים, סוכר, שמן, סוכר וניל, קקאו ושקולית.
- מוסיפים את הביצים.
- מערבבים הכל בבחישה במיקסר.
- משמנים את התבנית.
- יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות, באורך של כ-30 דקות.
- מוציאים בזהירות מהתנור.
- ניתן לפזר סירופ שוקולד כשהעוגה עדין חמה.
התגובות שלכם
דבורה לאה ליפסקר
כ"ח חשון תש"פאוריה בוצקו
ח' טבת תש"פכבודדדדדדדדד!
ו' תמוז תש"פ111
כ"ו חשון תשפ"אנעמי
ה' חשון תש"פ