חכמולוגי
בלוג

ריבועי קוקוס בשני צבעים

 היום אנחנו בקטע של קוקוס! אוהבים?

אם כן, בטח תיהנו להכין - וגם לאכול - את ריבועי הקוקוס הטעימים האלה!

 

  המצרכים 

  3 כוסות קוקוס טחון 

  מיכל קצפת צמחית (250 מ'ל)

  חבילת שוקולד מריר

  כף שמן

  אבקת סוכר (כף + כפית )  

אופן ההכנה

 שמים בקערה שאפשר להכניס למיקרוגל חצי חבילת שוקולד מריר, ומוסיפים שבע כפות קצפת צמחית. ממיסים במיקרוגל.

 לתערובת השוקולד מוסיפים כוס וחצי קוקוס וכפית אבקת סוכר. מערבבים היטב, ומשטחים בתבנית מלבנית.

 ממיסים במיקרוגל את המחצית השניה של חבילת השוקולד, יחד עם כף מים וכף שמן. מורחים אותה מעל תערובת הקוקוס שבתבנית.

 מערבבים היטב את הכוס וחצי הנותרים של הקוקוס עם מה שנשאר מהקצפת הצמחית ועם כף אבקת סוכר. יוצקים את התערובת על השוקולד המומס, ומשטחים בעזרת ידיים רטובות.

 מקפיאים את התבנית למשך שעתיים, ואחר כך מוציאים, וחותכים לריבועים קטנים. מגישים לכולם, ונהנים מהמחמאות!

בתיאבון! 

התגובות שלכם

  • נועה סבג
    כ"א חשון תשע"ט
    איכס לא סובלת קוקוס
  • לורה בוגרסיב
    ל' אדר תשע"ט
    יש לזה טעם מתוק ומיוחד
  • יוחנן בן נחשון
    ט"ז אדר תשע"ט
    קשה לעבוד
  • יאיר חיים בן עמי
    ט"ו חשון תשע"ט
    אני הראשון אני הכנתי את זה בבית ויצא ממש טעיםם תודה רבה לערוץ מאיר על כל המתכונים ים
  • יעל שורץ
    ט"ו חשון תשע"ט
    אשמח אם ישימו מתכונים למנות אחרונות(לא בריאות...)
    • עדי חלמיש
      ט"ז חשון תשע"ט
      לא ידעתי שאת מגיבה איזה מגניב פתאם אני רואה יעל שוורץ
  • מיכל אוריין
    ט"ו חשון תשע"ט
    יאמי
  • איילה
    ט"ז חשון תשע"ט
    טעים