חכמולוגי
בלוג

צב מפסטה

 צב זה לא כשר, אנחנו יודעים - אבל הצב הזה ממש חמוד! במיוחד כשהוא עשוי מסלט פסטה טעים וקל להכנה… 

 המצרכים

  2 כוסות פסטה מבושלת לפי ההוראות

  חצי כוס גרגרי תירס משומר

  קופסת טונה מסוננת

  2 ביצים קשות

  זית (רצוי שחור)

  כף מיונז

  קצת מלח ופלפל שחור

  מלפפון גדול או שניים קטנים

 

 אופן ההכנה

 מניחים בקערה גדולה את הפסטה המבושלת, הטונה, גרגרי התירס, וביצה קשה אחת, חתוכה לקוביות. מוסיפים

 את המלח, הפלפל והמיונז, ומערבבים היטב.

 לוקחים קערה קטנה (רצוי שתהיה כמה שיותר עגולה), ודוחסים לתוכה סלט פסטה עד למעלה.

 מניחים צלחת שטוחה גדולה על גבי הקערה המלאה, והופכים. אם הכל עבד כשורה, קבלתם גבעה קטנה ויפה של סלט פסטה. זה השריון של הצב שלכם.

 חותכים את הביצה הקשה שנותרה לאורך, לשני חצאים. אחד החצאים ישמש לראש הצב, והחצי השני כזנב. חותכים מהזית שני עיגולים קטנים שישמשו לעיניים, ומניחים על הראש.

 חותכים את המלפפון לשני חצאים, ואז מחלקים את אחד החצאים לרבעים לאורך. אלה יהיו הרגליים של הצב. (אם הם נראים לכם ארוכים מדי, תמיד תוכלו לקצר…)

 את המחצית השניה של המלפפונים פורסים לפרוסות עגולות ודקות. מניחים את הפרוסות זו לצד זו על ה'גב' של הצב, כדי לקבל צורת שריון.

 זהו! צבי צב שלכם מוכן לאכילה. נכון שהוא חמוד? אל תשכחו לצלם אותו לפני שהוא מתחסל... צילמתם? אפשר לשלוח לנו למייל [email protected] ונפרסם כאן! 

התגובות שלכם

  • מיכל
    ט"ז אדר תשע"ט
    חבל שאין פה תמונה של זה...
  • רבקי
    ט"ז אדר תשע"ט
    שנייה!! זה נשמע טעים אבל אף פעם אין לי זמן להכין משהוא (במיוחד ביום חמישי!!)
  • לא גנב!
    ט"ז אדר תשע"ט
    מגניב
  • יהלי אברהם
    ט"ז אדר תשע"ט
    איזה מהמם זה!
  • לללללא חחחחחשוב
    י"ח אדר תשע"ט
    תשלחו תמונות!
  • תהילה אוריקן
    כ"ב אדר תשע"ט
    נשמע מגעיל...