השף הצעיר - לביבות תפוחי אדמה
המצרכים:
- 3 תפוחי אדמה בינוניים
-רבע כפית פלפל שחור
- רבע כפית מלח (או לפי הטעם)
-1 ביצה
-רבע כוס קמח
- שמן לטיגון
כלים:
פומפיה
כערה
מחבת
קולפן
מגבת נקיה
אופן ההכנה:
- מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם בפומפיה
- שמים את תפוחי האדמה על המגבת וסוחטים היטב
- מערבבים את כל החומרים בקערה, ומחממים שמן במחבת
- בעזרת כף יוצקים כדורים ושמים במחבת
- הופכים לצד השני כאשר רואים שהלביבות השחימו
בתאבון!!
תודה רבה להדר פרנקל על המתכון!
התגובות שלכם
אורי
ט' סיון תשפ"בהדר פרנקל
י"א סיון תשפ"בהדר פרנקל
כ"ט תמוז תשפ"באיך קוראים לי?
ט"ז אלול תשפ"במגן אנושי
ג' סיון תשפ"ביעלוש
ג' סיון תשפ"בלא ידוע
כ"ז כסלו תשפ"ד