חכמולוגי
השף הצעיר

השף הצעיר - פטריות ברוטב אדום

רכיבים:
- חצי חבילת פטריות שמפיניון
- עגבניה גדולה
- בצל בינוני
- שליש כוס זיתים חתוכים
- חבילת רסק עגבניות (100 גרם)
- רבע/שליש כוס מים
- מלח ופלפל לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
- חותכים את העגבניה לפרוסות בעובי סנטימטר וכל פרוסה חותכים לשלישים.
- מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות בעובי 0.75 וכל פרוסה  -מפרקים.
- מוציאים את הטבעות הקטנות מאוד ואת השאר חותכים לחצאים.
- שמים את הפטריות במחבת עם שמן יחד עם העגבניה, הבצל והזיתים, מערבבים  ומטגנים כעשר דקות (עד שהבצל מתרכך).
- מוסיפים את הרסק, המים והתבלינים ומערבבים.
- מבשלים על אש בינונית במשך כחמש דקות (עד שהרוטב יסמיך)
ומגישים.
 
בתאבון!
 
תודה רבה לאסף רוטשטיין על המתכון!

התגובות שלכם

  • תות בננה ולימון
    י"ז סיון תשפ"ב
    נשמע טעים!
  • דוב פנדה
    י"ז סיון תשפ"ב
    אהבתי יצא פצצה וטעים ברמותתתת
  • אוכל אני אוב
    י"ז סיון תשפ"ב
    ווא איזה טעים (אין מונה)
  • נתנאל הגבר
    י"ח סיון תשפ"ב
    תודה אסף
  • רחלי
    י"ח סיון תשפ"ב
    למערכת האתר-בלוח השידורים רואים שכתוב שזה יצא לוחצים על זה וזה נותן משהו אחר בכלל. ואני נכנסתי דרך החיפוש (תסדרו את זה)
  • שירה
    כ"א סיון תשפ"ב
    אני לא ואהבת פטריות אבל נשמע פצצה! אני אראה לאחותי היא בטוח תכין! ;)
  • כאילו דה
    כ"א סיון תשפ"ב
    מי השף שהביא את המתכון? נשמע טעים ברמותתתת!
  • הילל
    ו' כסלו תשפ"ג
    נחמד לא לטעמי
  • נועה
    כ"ט תשרי תשפ"ג
    נשמע טוב! רק חבל שאין תמונה...