השף הצעיר - מתכון לקרפ
מצרכים: קמח, מים קרים או חמים, שמן, סוכר וניל, תמצית וניל, ביצה.
כלים: כוס פלסטיק, כף, תרווד, מצקת, קערה, מחבת.
אופן ההכנה: שמים בקערה כוס קמח, אחר כך כוס מים, כף שמן,
2 סוכר וניל, 2 כפות תמצית וניל, 1 ביצה.
לערבב ואז לשים במחבת לאט לאט במצקת.
לערבב ואז לשים במחבת לאט לאט במצקת.
מחכים דקה עד 2 דקות, הופכים לצד השני - ובתיאבון!
טיפ ממני: לשים כל דבר פעמיים. כלומר במקום ביצה 2 ביצים, במקום כוס קמח 2 כוסות קמח, ואז יוצאת בלילה גדולה.
תודה רבה לאביגיל שטינמץ על המתכון!


התגובות שלכם
הלל
כ"ט ניסן תשפ"דאסתר
ד' חשון תשפ"דגבגבכככככככ
ד' חשון תשפ"דאביגיל שטיינמץ
ה' חשון תשפ"דמיכל דמרי
י"ט סיון תשפ"האני
א' חשון תשפ"דחתיכה הורסתת
י' כסלו תשפ"דבאילום שם
י' אב תשפ"דבנושקס
י"א אב תשפ"דאשר
י"ד אב תשפ"דשירוש
כ"ד ניסן תשפ"האני בעצמי ולכבודי
י"ט תמוז תשפ"דאביגיל שטיינמץ
י"א תשרי תשפ"האביגיל שטיינמץ
י"א כסלו תשפ"הנראה טוב
כ"ה אב תשפ"דמושקי
כ"ט אלול תשפ"דשירוש
כ"ב כסלו תשפ"האביגיל שטיינמץ
כ"ד סיון תשפ"דחסוי
כ"ט סיון תשפ"דאשריקו
ט"ו תמוז תשפ"דדוד
כ"ח תשרי תשפ"החייעיע
כ' שבט תשפ"ה