השף הצעיר - מתכון לקרפ
מצרכים: קמח, מים קרים או חמים, שמן, סוכר וניל, תמצית וניל, ביצה.
כלים: כוס פלסטיק, כף, תרווד, מצקת, קערה, מחבת.
אופן ההכנה: שמים בקערה כוס קמח, אחר כך כוס מים, כף שמן,
2 סוכר וניל, 2 כפות תמצית וניל, 1 ביצה.
לערבב ואז לשים במחבת לאט לאט במצקת.
לערבב ואז לשים במחבת לאט לאט במצקת.
מחכים דקה עד 2 דקות, הופכים לצד השני - ובתיאבון!
טיפ ממני: לשים כל דבר פעמיים. כלומר במקום ביצה 2 ביצים, במקום כוס קמח 2 כוסות קמח, ואז יוצאת בלילה גדולה.
תודה רבה לאביגיל שטינמץ על המתכון!
התגובות שלכם
אשריקו
ט"ו תמוז תשפ"דאביגיל שטיינמץ
י"א תשרי תשפ"האני
א' חשון תשפ"דהלל
כ"ט ניסן תשפ"דאביגיל שטיינמץ
כ"ד סיון תשפ"דחסוי
כ"ט סיון תשפ"דאסתר
ד' חשון תשפ"דגבגבכככככככ
ד' חשון תשפ"דאביגיל שטיינמץ
ה' חשון תשפ"דחתיכה הורסתת
י' כסלו תשפ"דבאילום שם
י' אב תשפ"דבנושקס
י"א אב תשפ"דאשר
י"ד אב תשפ"דאני בעצמי ולכבודי
י"ט תמוז תשפ"דנראה טוב
כ"ה אב תשפ"דמושקי
כ"ט אלול תשפ"דדוד
כ"ח תשרי תשפ"ה