השף הצעיר - מתכון לקרפ
מצרכים: קמח, מים קרים או חמים, שמן, סוכר וניל, תמצית וניל, ביצה.
כלים: כוס פלסטיק, כף, תרווד, מצקת, קערה, מחבת.
אופן ההכנה: שמים בקערה כוס קמח, אחר כך כוס מים, כף שמן,
2 סוכר וניל, 2 כפות תמצית וניל, 1 ביצה.
לערבב ואז לשים במחבת לאט לאט במצקת.
לערבב ואז לשים במחבת לאט לאט במצקת.
מחכים דקה עד 2 דקות, הופכים לצד השני - ובתיאבון!
טיפ ממני: לשים כל דבר פעמיים. כלומר במקום ביצה 2 ביצים, במקום כוס קמח 2 כוסות קמח, ואז יוצאת בלילה גדולה.
תודה רבה לאביגיל שטינמץ על המתכון!


התגובות שלכם
הלל
כ"ט ניסן תשפ"דאשריקו
ט"ו תמוז תשפ"דשירוש
כ"ב כסלו תשפ"האני
א' חשון תשפ"דאני בעצמי ולכבודי
י"ט תמוז תשפ"דמושקי
כ"ט אלול תשפ"דבאילום שם
י' אב תשפ"דבנושקס
י"א אב תשפ"דאשר
י"ד אב תשפ"דאסתר
ד' חשון תשפ"דגבגבכככככככ
ד' חשון תשפ"דאביגיל שטיינמץ
ה' חשון תשפ"דאביגיל שטיינמץ
כ"ד סיון תשפ"דחסוי
כ"ט סיון תשפ"דחייעיע
כ' שבט תשפ"החתיכה הורסתת
י' כסלו תשפ"דאביגיל שטיינמץ
י"א תשרי תשפ"האביגיל שטיינמץ
י"א כסלו תשפ"הנראה טוב
כ"ה אב תשפ"דדוד
כ"ח תשרי תשפ"ה