תמיכה
שלחו תגובה

בלוג › השף הצעיר - קציצות טונה

אולי יעניין אותך


קרדיט

רוצים להכין קציצות טונה בלי לעמוד ולטגן?

המתכון הבא במיוחד בשבילכם! 

קציצות טונה

מצרכים:

• 4 קופסאות טונה קטנות

• 2 כפות גדושות רסק עגבניות

• פלפל שחור

• מלח

• מעט אבקת מרק

• 2 ביצים

• כוס פירורי לחם

 מה עושים:  (לבצע בליווי מבוגר)

מערבבים את הטונה יחד עם התבלינים, הרסק ופירורי הלחם.

טועמים ומתקנים טעמים לפי העדפותיכם (יותר מלח/יותר רסק כו').

כשמרוצים מהטעם - מוסיפים 2 ביצים ומערבבים היטב.

בתבנית רחבה, מניחים נייר אפייה ושופכים עליו מעט שמן.

יוצרים קציצות מהבלילה:

לוקחים חתיכה מהבלילה, יוצרים ממנה עיגול ומועכים אותו מעט. את הקציצה שהתקבלה טובלים בשמן משני הצדדים ומניחים על גבי התבנית. חוזרים על הפעולה עד שכל המגש מלא בקציצות.

אופים בחום של 220 מעלות במשך 20 דקות או עד להשחמת הקציצות.

ניתן להגיש בתוספת אורז/פתיתים/קוסקוס, או פשוט לאכול אותן כמו שהן! 

 

התגובות שלכם

  • אביגיל
    י"ד אייר תשפ"ב
    טעים ברמותתת מושלם מעלף
  • נועה המלכה
    י' תשרי תשפ"ג
    זה ניראה טעים מאד אבל לא בטוח שזה טעים דרך הגב מישהו במיקרה הכין ודרך הגב למה באמת לא עושים אמא ליום אחד היה אבא ליום אחד והיה אמא ליום אחד
  • יוסף חיים
    ד' שבט תשפ"ב
    יפה ראשון (עכשיו השעה 10 55)
  • יוסף חיים
    ד' שבט תשפ"ב
    לאליה העורכת אני הגעתי לזה דרך הלוח שידורים וראיתי שכתוב שם פעמים יום רביעי פעם אחת ט שבט פעם אחת י שבט צריך לסדר ט' שבט יום שלישי י 'שבט יום חמישי !
    • אילה - עורכת תוכן
      ד' שבט תשפ"ב
      שלום יוסף חיים. תודה רבה שהפנת את תשומת ליבנו לכך. טופל.
  • 1
    ד' שבט תשפ"ב
    לא לטעמי טונה
    • 1
      ד' שבט תשפ"ב
      נכון
  • נועה
    ד' שבט תשפ"ב
    לאיל עורכת תוכן חייב מיונז ואבקת מרק עוף?
    • אילה - עורכת תוכן
      ד' שבט תשפ"ב
      שלום נועה. לא חייבים.
  • טוהר
    ד' שבט תשפ"ב
    נחמד...
  • מהממת
    ד' שבט תשפ"ב
    זה נהדר אני אוהבת מתכונים מיוחדים
  • סוכן ר
    ד' שבט תשפ"ב
    חייב מיונז?
  • כוכבת
    ד' שבט תשפ"ב
    ממממממממ!!!!!! טעים
  • לא רוצה לגלות!
    ד' שבט תשפ"ב
    לא אוהבת טונה! ולגבי אבא ליום אחד, למה לא עושים גם 'אמא ליום אחד'? נראה לי הרבה היו רוצות.
  • דוד
    ה' שבט תשפ"ב
    במחבת הרבה יותר טעים