פירות בפירורים
איזה כיף זה פירות קיץ! מתוקים, עסיסיים ועושים שמח בלב.
אפרסקים וענבים, משמשים ונקטרינות, אבטיח ומלון - ממש ממתקים
בריאים שהקב'ה נתן לנו כדי לעבור את העונה החמה והארוכה בכיף.
אם נמאס לכם לאכול את הפירות טריים,
הנה רעיון למנה אחרונה מעולה וקלה להכנה:
חומרים לפירורים:
- כוס וחצי קמח
(כדאי קמח מלא)
- חצי כוס סוכר
- 100 גר' חמאה או מרגרינה
חתוך לקוביות קטנות
חומרים לפירות:
- 6-7 פירות חתוכים לפרוסות או לקוביות:
אגסים, תפוחים, אפרסקים, ענבים, שזיפים… מה שיש במקרר.
- כף מיץ לימון
- שתי כפות סוכר
- כפית קינמון
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי הפירורים עד שנוצרים פירורים.
- מניחים את הפירות החתוכים בתבנית אפייה ומפזרים עליהם את הלימון,
הסוכר והקינמון.
- מפזרים את הפירורים מעל הפירות, ומכניסים לתנור ל-40 דקות,
או עד שהפירורים מזהיבים והפירות מתחילים להוציא מיץ.
- הכי שווה להגיש חם עם כדור גלידת וניל.
בתאבון!
התגובות שלכם
חסוי מספר 5
ז' שבט תשע"חמבשרת
ט"ו סיון תש"פ