דובשניות
מה דעתכם שהשנה, במקום עוגת דבש רגילה, נכין דובשניות?
המצרכים
- חצי כוס שמן
- כוס דבש
- ביצה
- כף מים או תה (מוכן)
- ¾1 כוסות קמח תופח
- ½ כפית קינמון
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
מערבלים במהירות גבוהה את השמן עם הסוכר. מוסיפים את הדבש, התה והביצה, וממשיכים לערבל. מוסיפים לאט את הקמח והקינמון, ומערבבים ביד עד שיוצא בצק אחיד. מניחים במקרר למשך שעה.
מוציאים, עושים כדורים ומועכים אותם. בשלב הזה אפשר לטבול כל עוגיה באבקת סוכר.
אופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך 12 דקות. מוציאים מהתנור, ואוכלים לשנה טובה ומתוקה!
התגובות שלכם
א.ס.
ב' אדר תש"פאמיתי
ז' תשרי תשע"זאמונה חיה שחור
י"ח אלול תשע"חשישי
כ"ז אלול תש"פאיילת השחר :)
ה' אדר ב תשע"טהללי מזומן
כ"ח תשרי תש"פחסוי
ו' אב תשפ"ב