פינת השף הצעיר !
מתכון לעוגיות שוקולד-צ'יפס !
ממליצה- שרה אמונה אלדד
עוגיות שוקולד-צ'יפס חבלע'ז!!
ללא מרגרינה!!
מוצלחות אש!!
קלות אש!!!
החומרים:
- 2.5 כוסות קמח
- 3 ביצים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 4\3 כוס שמן
- 1 שקית סוכר וניל
- 1.5 כוס סוכר
- 1-2 כוסות שוקולד ציפס
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים הרטובים[ביצים ושמן],
מוסיפים את הסוכר ואז את כל המצרכים הנותרים.
לערבב היטב.
ליצור כדורים בידיים ולשטח על נייר אפיה בתבנית.
נייר אפיה לא משומן!!
לאפות בחום 180 מעלות כ- 14 דקות לערך-תלוי בתנור,
עד לקבלת גוון זהוב.
לחכות בערך דקה וחצי לאחר האפיה ולהוציא את העוגיות
בעזרת כף שטוחה..
לחכות שיגיעו לטמפרטורת החדר, לאכסן בקופסא ולאכול!!
בתאבון!!
תודה רבה לשרה אמונה אלדד על המתכון השווה !!
העוגיות שבתמונה הם בערך רבע מהכמות שיוצאת בסוף.
רוצים לשלוח מתכונים?
רוצים להיות חלק מספר המתכונים של ערוץ מאיר לילדים?
שימו לב לחוקים:
- על המתכונים להיות מקוריים שלכם או של משפחתכם!
- חובה לצרף תמונה שלכם עושים את המתכון
ותמונה נוספת של המתכון עשוי...
המייל לשליחת מתכונים הוא-
התגובות שלכם
חסוי
י"ג תמוז תשע"דנוה דודסון
כ"ד תמוז תשע"דאפרת מימון
כ"ה תמוז תשע"דאלקנה
א' אלול תשע"דעטרת
ז' חשון תשע"ה100
ב' אלול תשע"דתמר
ט' תשרי תשע"הנועם רוזן
י' תשרי תשע"האורייה
י' תשרי תשע"האהרון
ל' ניסן תשע"דנויה
ו' אייר תשע"דסיגל
ה' תמוז תשע"דנטע
ט"ו תמוז תשע"דשירה
כ"ט תמוז תשע"דמהזהמשנה??
ב' אב תשע"דשירה ארנוולד
ט"ז תשרי תשע"הדויד דהן
ט"ז תשרי תשע"הדויד דהן
ט"ז תשרי תשע"העדי
ה' שבט תשע"הגפן פורי'ה
ה' שבט תשע"השילה
ה' שבט תשע"השרי גולד
כ"ו אייר תשע"דדבורה פרל
ט' תמוז תשע"דחסויות
ט' תמוז תשע"ד12
י' תמוז תשע"ד13
כ"ד תמוז תשע"דמנדי בטשוילי
ב' אלול תשע"דykhv
כ' תמוז תשע"דשילת
כ"ב תמוז תשע"דדויד דהן
י' טבת תשע"השירה
י"ט שבט תשע"השרה
כ"ו אדר תשפ"אסמיילי
י"ח תמוז תשע"דאסף
כ"ג אב תשע"דאילה
כ"ד אב תשע"דגליה חיימי
כ' תשרי תשע"הטליה רייבי
כ' תשרי תשע"הטליה רייבי
כ' תשרי תשע"הלאה רוחמה
כ"ב חשון תשע"המרדכי לראש
כ' תשרי תשע"הרחלי שרון
כ"ג תשרי תשע"השרי
ז' אב תשפ"ב