מצרכים:
- 2 וחצי כוסות קמח
-1 כפית אבקת אפיה
-1 כפית מלח
-2 כפות שמן זית
-3/4 כוס מים
-גבינה צהובה
לרוטב:
1 קופסת של רסק עגבניות
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית סוכר
רבע כפית אבקת שום
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה קמח, מלח, מוסיפים מים שמן ואבקת אפיה ולשים את הבצק במשך 2 דקות, עד שהבצק נהיה רך ולא דביק (אם הוא דביק ניתן להוסיף קצת קמח)
- מחממים תנור ל200 מעלות
- מרדדים את הבצק על תבנית מרופדת נייר אפיה הכי דק שאפשר
- מורחים את הרוטב על הבצק ומפזרים גבינה צהובה (ניתן להוסיף תוספות)
- מכניסים לתנור ואופים במשך 20 דקות, או שהבצק קצת מזהיב והגבינה מבעבעת
בתאבון!!!
תודה רבה להדר פרנקל על המתכון!
התגובות שלכם
לא משנה
כ"ו תמוז תשפ"בנעהקייק
כ"ה טבת תשפ"גאהרן גוברמן
כ"ה אייר תשפ"בנועה ארפי
כ"ה אייר תשפ"במעיינוש
כ"ה אייר תשפ"במערכת האתר
כ"ה אייר תשפ"ברות פרש
כ"ה אייר תשפ"באביב טולדאנו
כ"ה אייר תשפ"בחסוי
כ"ה אייר תשפ"ב