המצרכים:
- כ15 פתי בר קרמל
- 500 גרם שמנת מתוקה
- ריבת חלב
- 1/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס חלב
- 1/4 כוס פודינג וניל
אופן ההכנה:
- טחנו את הביקוויטים והכניסו כפית לכל כוס הגשה.
- הקציפו 2\1 מהשמנת המתוקה יחד עם החלב הסוכר והפודיג לקצפת יציבה.
- הכניסו לשקית זילוף וזלפו לכל כוס.
- חממו בסיר את חצי השמנת שנותרה עם 4 כפות ריבת חלב.
- הסירו מהאש וצננו לטמפרטורת חדר.
- צקו לכל כוס מעל הקצפת והכניסו להקפאה.
בתאבון! חלבי
יהלי הייקושלר השפית
התגובות שלכם
הנדירההה
כ"ב אלול תשפ"בישראל וקנין
כ"ו חשון תשפ"דבוחניק
א' אדר תשפ"דחסוי
כ"א תשרי תשפ"גשירה
כ"ב סיון תשפ"גמלך
כ"ו אדר ב תשפ"דירדן גבעוול
כ' אייר תשפ"דרבקוש
כ"ח אב תשפ"בהמושלמת
כ"ח אב תשפ"באינשם
כ"ח אב תשפ"בשרה
כ"ח אב תשפ"בנעמה לוי
כ"ח אב תשפ"בשירה מרים כהן
כ"ח אב תשפ"בשוקרון
כ"ח אב תשפ"ברחלי יפרח
כ"ח אב תשפ"בהלל חנה המלכה!!!
כ"ח אב תשפ"באביגיל ירושלמי
כ"ח אב תשפ"בהמושלמת
כ"ח אב תשפ"ביעל ב.
ג' סיון תשפ"דמוש
ח' שבט תשפ"דחן
ט"ו אב תשפ"דיהלי הייקוש
ט"ו אב תשפ"ד