חכמולוגי
בלוג

פרוזן יוגורט

 השבוע חל יום ה'פרוזן יוגורט', התחליף הבריא לגלידה, שהוא גם טעים ומפנק וגם מזין!

בפרוזן יוגורט משתמשים ביוגורט (כמובן) ובשלל תוספות של פירות, אגוזים, שוקולד וכדו'. הוא גם קל מאוד להכנה, אז, קדימה - לעבודה!

 

 המצרכים

  200 מ'ל יוגורט במתיקות מעודנת

  3 בננות גדולות קלופות קפואות

  3-4 תותים קפואים (לא חובה)

  1-3 כפות סירופ מייפל/דבש/סוכר (לפי הטעם)

  שליש כוס פקאן מסוכר

  1-2 חטיף שוקולד 'מקופלת' או כל חטיף שוקולד אחר (25-50 גרם)

 

 אופן ההכנה

 הכי פשוט בעולם! מכניסים את כל החומרים למעבד המזון, וטוחנים עד שמקבלים מרקם כמו של גלידה. 

 מעבירים לכוסית יפה, ומגישים. בתיאבון!

 בנוסף, תוכלו כמובן לגוון בפירות ובתוספות כרצונכם, ולקשט עם עלי נענע, פיסות שוקולד, פירות יער, אגוזים קצוצים ועוד.  

התגובות שלכם

  • יוסף הלל
    ט' סיון תשפ"א
    יאמי הדבר הכי טעים בעולם
  • ?????
    י"ח תמוז תשפ"א
    טוב
  • עדן
    ט' שבט תש"פ
    יאמיייייי
    • שרי אוחיון
      ט' שבט תש"פ
      מאיפה את?
  • איילה
    ט' שבט תש"פ
    נראה טעים דלישן
  • מוישי כהן
    ט' שבט תש"פ
    אני הריאשון שכותב אני מכיר את זה כבר לפני זה וזה באמת טעים
  • עיכעח
    ט' שבט תש"פ
    הכנתי ויצא ממש נחמד!
  • ש.
    ט' שבט תש"פ
    יאמי!!!!!!!!!!!!!!
  • מה זה משנה
    ט' שבט תש"פ
    נראה ממש מעולה!
  • ירמיהו
    ט' שבט תש"פ
    נשמע טעים!!
  • איילה צבי
    ט' שבט תש"פ
    יצא טעים
  • אסתר
    ט' שבט תש"פ
    נשמע ממש טעים יאמי
  • אילנית
    ט' שבט תש"פ
    איזה יופי של יוגורט! ממש כדאי לנסות להכין. טעים, מרענן ובסך הכל בסביבות ה 500 קלוריות למנה. אהבתי.
  • מיכל אוריין
    ט' שבט תש"פ
    נשמע טעים...:):):)
  • אורי
    ט' שבט תש"פ
    נראה טעים!
  • כגכיג
    ט' שבט תש"פ
    יאמיייייי
  • אהרון
    ט' שבט תש"פ
    נראה לי נעשה את זה בעז'ה, זה נראה ממש טעים!
  • אוריאל
    י' שבט תש"פ
    מממ טעים טעים ככה ככה ממממממממממ כן
  • איילת אוחיון
    י' שבט תש"פ
    אחלה !!!!!!!
  • נועה אסולין
    י' שבט תש"פ
    בכלל לא מגרה
  • מישהו
    י' שבט תש"פ
    יאמיי נשמע טעים מאוד
  • רעיה כהן
    י' שבט תש"פ
    יאמייי אני משוגעת על פרוזן יוגורט(:
  • ט.
    י"ז כסלו תשפ"א
    אני כבר מקירה את זה לפני, אפשר לקנות את זה בקצפת ועוד גלידריות כדאי לכם להכין את זה אבל גם לא יותר מידי :) בקיצור אני הכי אוהבת בזה: אננס, מנגו, פרות יער,אוכמניות, תותים,פסיפלורה,(קצת בננה), אגוזי פקאן, מקופלת חום ולבן ואוראו . בתאבון לי:)
    • איך קוראים לי?
      י"א ניסן תשפ"א
      בתאבון לך
  • שילת לאה אדרי
    ז' אדר תשפ"א
    רעיון מצוין
  • נעם חדד
    ט"ו שבט תש"פ
    איכס!!!!! פרזן יוגורט זה דבר מגעיל
  • יפרח
    ט"ז שבט תש"פ
    חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!תודה על הרעיון
  • שירי
    י"א ניסן תשפ"א
    נראה טעים