השף הצעיר - ברד
בחוץ גשם וברד - הזדמנות נהדרת ללמוד איך מכינים ברד טעים לאכילה!
ותודה לשרי האלופה ששלחה לנו את המתכון!
מצרכים:
1)בלנדר מוט
2)לימונים / תפוזים / מנדרינות - מה שרוצים!
3) מים
4) כף סוכר
5) קערה
הוראות הכנה
- סוחטים את הלימון / מנדרינה / תפוז
- שופכים לקערה
- מוסיפים 5 כוסות מים וכף סוכר
- מכניסים למקפיא
- מרסקים עם בלנדר-מוט כל שעה או שעתיים
הברד מוכן בערך אחרי 4-5 שעות (נשמע הרבה אבל זה קצת:) )
בתאבון!
התגובות שלכם
נעם
ט' אדר תשפ"בחסוי\ה
ט' אדר תשפ"בדינה
ט' אדר תשפ"ברות פרש
ט' אדר תשפ"ביגל שריקי
ט' אדר תשפ"בהלל שרה
ט' אדר תשפ"בחסוי
ט' אדר תשפ"בהקונדיטורית האלופה
ט' אדר תשפ"בסוד!
ט' אדר תשפ"בתהילה פנינה
י' אדר תשפ"ביוסקה מהקיוסקה
י' אדר תשפ"בחנוך
י' אדר תשפ"ברעות
י' אדר תשפ"בעע
י"ב אדר תשפ"במוסיא
י' אדר תשפ"בתמר
י' אדר תשפ"בתהלה קולבקר
י"ב אדר תשפ"באסתר
י"ב אדר תשפ"באסתר
י"ב אדר תשפ"באיילה
י"ד אדר תשפ"בנועה דדוש
כ"ג אדר תשפ"במכבי חיפה
י' טבת תשפ"ג