ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים
אוהבים שוקולד? אוהבים חמאת בוטנים? זה המתכון בשבילכם!
מתכון קל, מהיר, יפה, והעיקר - טעים!
מצרכים
• כוס קמח שיבולת שועל
• 7 כפות חמאת בוטנים
• 2 כפות סירופ מייפל או דבש
• 1 חבילת שוקולד (מריר או חלב) שבורה לקוביות
• כף מחוקה שמן קוקוס
• שקית זילוף
• קיסם
• נייר אפייה
• כלי קטן שטוח ומלבני
אופן ההכנה
מערבבים את קמח שיבולת השועל יחד עם חמאת הבוטנים והמייפל, עד לקבלת תערובת אחידה.
משטחים את התערובת בתוך כלי מלבני ושטוח שהנחנו עליו נייר אפיה חתוך לגודל הרצוי.
בכלי המיועד למיקרוגל, מערבבים יחד את שמן הקוקוס וקוביות השוקולד.
ממיסים את השוקולד במיקרוגל במשך דקה וחצי בערך, כאשר בכל 20 שניות עוצרים, מערבבים, וממשיכים את התהליך.
כאשר כל השוקולד נמס, שופכים אותו מעל תערובת חמאת הבוטנים, כך שתיווצר שכבה שווה של שוקולד.
בעזרת שקית זילוף, מזלפים פסים של חמאת בוטנים מעל שכבת השוקולד.
בעזרת קיסם, יוצרים קווים בכיוון ההפוך לפסי חמאת הבוטנים, וכך נוצרת דוגמה יפה.
מכניסים למקפיא למשך 3 שעות לפחות.
לפני ההגשה חותכים למלבנים קטנים. בתאבון!
התגובות שלכם
אורי
כ"ח אב תש"פאילה - עורכת תוכן (לשעבר)
כ"ח אב תש"פאורי
כ"ח אב תש"פצפתיתתת
ל' אב תש"פיהונתן קטנוב
ל' אב תש"פיעקב כהן
כ"ח אב תש"פאורי שוקרון
כ"ח אב תש"פמה זה משנה
כ"ח אב תש"פאביגיל סבג
כ"ח אב תש"פנעם מרדכי גואטה
כ"ח אב תש"פחסוי 2 או 3
כ"ח אב תש"פהודיה גרינברג
כ"ח אב תש"פמוסי ודינה
כ"ח אב תש"פהלל
כ"ח אב תש"פטוהר היפה
כ"ח אב תש"פאננומית
כ"ח אב תש"פשרה צווייג
כ"ח אב תש"פיוסי לרנר
כ"ח אב תש"פיוסי רוזנבלט
כ"ח אב תש"פהודיה
ג' אלול תש"פטהר שונם
כ"ח אב תש"פמנדי קפלן
כ"ח אב תש"פיעל
כ"ח אב תש"פלא מגלה
ד' אלול תש"פמלכה קסמין
ח' טבת תשפ"אxxxxxxxxxxxxx
י"ב ניסן תשפ"אטהר שונם
כ"ח אב תש"פשגיא
כ"ח אב תש"פמעיינוש
כ"ח אב תש"פידידיה
כ"ט אב תש"פאבישג
כ"ט אב תש"פמוסי קולטון
ל' אב תש"פיונה לוי
ל' אב תש"פתמר דוידיאן
ל' אב תש"פיעל
ד' אלול תש"פהלל היפה
ט"ו אלול תש"פחני
ה' אלול תש"פסמוי
ה' אלול תש"פמלכות גלבוע
ט"ו חשון תשפ"אאברהם פריד
כ"א סיון תשפ"ארעיה לחיאני
כ"א סיון תשפ"אלא משנה
ב' אלול תש"פסמויה
ג' אלול תש"פלאה
י"ז תשרי תשפ"א