רכיבים:
- חצי חבילת פטריות שמפיניון
- עגבניה גדולה
- בצל בינוני
- שליש כוס זיתים חתוכים
- חבילת רסק עגבניות (100 גרם)
- רבע/שליש כוס מים
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- חותכים את העגבניה לפרוסות בעובי סנטימטר וכל פרוסה חותכים לשלישים.
- מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות בעובי 0.75 וכל פרוסה -מפרקים.
- מוציאים את הטבעות הקטנות מאוד ואת השאר חותכים לחצאים.
- שמים את הפטריות במחבת עם שמן יחד עם העגבניה, הבצל והזיתים, מערבבים ומטגנים כעשר דקות (עד שהבצל מתרכך).
- מוסיפים את הרסק, המים והתבלינים ומערבבים.
- מבשלים על אש בינונית במשך כחמש דקות (עד שהרוטב יסמיך)
ומגישים.
בתאבון!
תודה רבה לאסף רוטשטיין על המתכון!
התגובות שלכם
נועה
כ"ט תשרי תשפ"גאסף רוטשטיין
כ"ג תמוז תשפ"דהילל
ו' כסלו תשפ"גתות בננה ולימון
י"ז סיון תשפ"בדוב פנדה
י"ז סיון תשפ"באוכל אני אוב
י"ז סיון תשפ"בנתנאל הגבר
י"ח סיון תשפ"ברחלי
י"ח סיון תשפ"בשירה
כ"א סיון תשפ"בכאילו דה
כ"א סיון תשפ"ב